joi, septembrie 25

noi suntem "the mind strickers"

De ce? Pai pentru ca suntem ironice si ajungem uneori chiar pana la statutul de rautacioase. Pentru ca avem un simt al dracului de ascutit cand vine vorba de mirosit pitzipoance. Pentru ca ridicam din spranceana si privim cu infinita copmatimire contagioasa cand vedem domnisoarele pierdute fara speranta. Pentru ca privirea noastra te poate face sa-ti reconsideri statutul tau. Pentru ca noi te facem sa gandesti mai mult si sa-ti fie rusine cand nu o faci. Pentru ca noi radem si ne simtim bine cu noi insene si va sfatuim sa faceti la fel. Pentru ca noi mancam gogosi si sanvisuri fara procese de constiinta. Pentru ca noi facem misto. De tine si de noi. Pentru ca noi tragem pe nas zahar tos la istorie (ok nu trebuia sa zic asta :D ) Pentru ca noi stim cine este Pico della Mirandola. Si Sartre. Pentru ca noi chiulim de la ore. Cuz we have the guts to say what we think and what you don't think. Pentru ca punct! So..enjoy..if u can handle it! :)

4 comentarii:

  1. cum ti-am zis pe mess: si eu stiu cine a fost pico della mirandola si chiar si sartre...dar nu stiam ca trageti pe nas zahar tos la istorie!damn it!si doar am stat in spatele vostru....in rest aveti dreptate....asa esteti voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti penibile,....cand o sa reusiti sa va controlati in totalitate gandurile atunci poate o sa mai stam la discutii.Momentan,nu impresionati cu nimik in mare parte pe nimeni.Un blog ca al vostru nu isi are rostul in societate/Fie ca va suparati fie ca nu,mie nu-mi pasa dar mai bine va apucati de barfit.Bv voua ca ati incercat si stiu ca nu o sa publicati commentul asta.Dar totusi..nu e meseria voastra fetitelor

    RăspundețiȘtergere
  3. ahh,,ca am uitat..nu incercati sa va ascundeti dupa aparente...cand faci un blog in primul rand nu trebuie sa te duca imaginatia ci mintea.Asta sa va fie clar.Nu prin ce nu ai trecut ci prin ce treci.Nu minciuni,doar realitate.Get used to it,daca nu mai bine.(punct)

    RăspundețiȘtergere
  4. nush cine esti u si dc comentezi... /:)
    draga anathyem, din cate stiu nu avem nevoie de aprobarea ta, asa k shhh.. :*

    RăspundețiȘtergere